ÎNTREBĂRI FRECVENTE!

Aceste întrebări sunt cele oficiale de la DRPCIV ?

Da, aceste întrebări sunt conforme cu examenul de obținere a permisului auto categoria B de la DRPCIV.

Descrierea serviciului.

Curs rutier este o aplicație de chestionare și un site de tutoriale video cu explicații și cursuri de legislație rutieră.
Curs Rutier este o aplicație online ce oferă explicații audio, video și text, la întrebările pentru obținerea permisului de conducere cat. B, doar prin intermediul siteului cursrutier.ro pentru utilizatori ce dețin conexiune internet.

Utilizarea datelor.

CursRutier prin aplicație și website, nu reține și nu stochează informații personale despre utilizatori!

Condiții tehnice necesare utilizării aplicației.

Pentru buna funcționare a aplicației de “chestionare” trebuie să aveți o conexiune internet cu o viteză minimă de 512Kb/s și folosirea browserelor Firefox (Mozilla), Google Chrome sau Internet Explorer actualizate la ultima versiune.
Rezoluția minimă pentru o bună funcționare este de 1024X768px.

Utilizarea pe device-uri mobile (tablete, smartphone, etc).

În multe situații utilizarea aplicației “Curs Rutier” pe dispozitive mobile nu va funcționa corespunzător datorită conexiunilor la internet lente ori a sistemului de operare ce nu permite astfel de aplicații.

Este necesară crearea unui cont?

Nu, acum nu este necesar să vă creați un cont de utilizator, se pot utiliza fără restricții toate aplicațiile și informațiile din acest website.

Pot descărca (download) filmele explicative?

Nu. Filmele explicative nu pot fi descărcate, aceste sunt vizibile doar online și sunt sub protecția “drepturilor de autor”

Trimiteți-ne e-mail