Testeaza gratuit si invata eficient pentru examen la drpciv

Chestionare auto explicate pe intelesul tau. Simplu si usor, asculta explicatiile cu atentie.

drpciv

Nu mai fiți atât de stresați de acest cuvânt DRPCIV, vă garantez că nici polițiștii nu știu legislația rutieră atât de bine pe cât ați crede. Înainte de examen trebuie să fii cât mai relaxat/ă și nu uita că întrebările sunt ușoare dacă le înveți ?

chestionare auto

Nu te grăbi, citește cu atenție întrebările din aceste chestionare auto și înainte de a bifa răspunsul corect mai citește o dată întrebarea. Aceste chestionare auto sunt o simulare reală a examenului de la drpciv.

45 seturi de chestionare ce simulează examenul

Acestea sunt structurate astfel încât în fiecare chestionare auto vei regăsi întrebări din toate categoriile legislației rutiere în viguare, conforme cu drpciv.

Vrei să fii sigur de succes?

Recomandăm să citiți cel puțin o dată codul rutier. Descarcă codul rutier actualizat de aici Descarcă regulamentul de aplicare al codului rutier de aici  Cel mai important este să nu te grăbești, apoi amintește-ți că toate întrebările sunt logice și chiar dacă par simple la prima vedere dar  au făcut în așa fel încât să încerce prin combinații de cuvinte să te inducă în eroare. Nu te grăbi, citește cu atenție o dată, de două ori iar dacă nu ești sigur bifează răspund mai târziu; In imaginile de la întrebări caută situațiile logice din trafic, pune-te în situația descrisă în imagine, asociază ceea ce îți este descris cu variantele de răspuns; Dacă nu ești sigur de răspuns, citește varianta de răspuns ca și cum ar fi întrebarea iar textul întrebării răspunsul, de cele mai multe ori acestea pot fi și răspuns și întrebare; Nu tot ceea ce pare "autoritate"au și drepturi de reglementare a circulației, de exemplu "Lucrătorii Ministerului de Interne" aceștia te vor duce cu gândul la "Poliție", dar trebuie să știi că aceștia pot fi simpli muncitori sau directori ce nu au atribuții de "poliție rutieră" La examen majoritatea vin stresați, unii pe bună dreptate deoarece nu au învățat, iar alții "pică" examenul auto cu "ajutorul" emoțiilor ori a stresului generat de frica de a nu reuși. Nu vă mai faceți griji, cei de la DRPCIV în mod sigur nu știu mai bine ca voi legislația rutieră, glumesc desigur, dar în unele situații este adevărat; Dar până la examenul auto de la DRPCIV vă recomand să învățați câte puțin în fiecare zi și binențeles să recomandați acest website la prieteni :)