Bâta, șpray-ul și cuțitul cocalarului, te pot duce la închisoare…

Se pregătesc câteva modificări la codul rutier.
Mai tot românul cu impresii de cocalar bazat, ține în mașină un accesoriu plin de “virtute” ce-i dă acestuia o mare și importantă aroganță. Să mai spunem că unele din cele mai populare jocuri(Grand Theft Auto) promovează tocmai acest fel de manifestări și pe care aproape toți copii îl joacă sub atenta “supreaveghere” a părinților?!gtavpc0f

Un șpray lacrimogen cred că am și eu prin mașină, expirat de când lumea, dar îl am. La femei îl recomand întotdeauna în geantă.

Dar ce ne facem cu bâtele, cuțitele sau iataganele unora ce se cred mai presus de orice?

Acum se pare că unii parlamentari au pățit-o și chiar s-au gândit că ar fi bine să le penalizeze drastic. Poți face închisoare pentru amenințări cu arme albe, pentru șicanări în trafic, suspendarea permisului pentru 5 până la 10 ani dacă ai lovit în plină manifestare a furiei mașina celui ce te-a lovit sau deranjat în trafic.

Toate aceste schimbări sunt anormale pentru că nu ar trebui să existe, dar într-o țară în care prostia este ridicată în rang de virtute de mai toate televiziunile sunt perfect logice și necesare.

Acum să-mi dau și eu cu părerea… Pe bătrânii ce au 70 – 80 de ani cine-i scoate de pe șosele? Dacă putem deveni responsabili la 18 ani să conducem un autovehicul de ce nu putem deveni la fel de responsabili pe la 70 – 80 de ani când nu mai putem fi la fel de eficienți și să ne fie retras dreptul de a conduce, binențeles nu abuziv, cu vizita obligatorie la un doctor…

Toate bune și nu uitați că bâta, spray-ul și cuțitul în mașină dăunează grav vieții, libertății și rațiuni umane.

PS. cel din filmul de mai jos nu avea o bâtă…așa că înainte să vă luați la harță, gândiți-vă bine, fuga-i rușinoasă, dar e sănătoasă și ajungi întreg acasă!