26 Intrebari
26 Ramase
0 Corecte
0 Gresite

Întrebarea 1

Ce înseamnă să conduceți preventiv pe timp nefavorabil?

A. să respectați cu strictețe limitele de viteză pentru sectorul de drum pe care circulați;

B. să reduceți viteza până la limita la care să vă asigurați o bună vizibilitate și un control deplin asupra comenzilor;

C. să rulați cât mai aproape de axul drumului.

Dacia – cea mai vândută marcă auto din România!

Asta verde o vreau și eu, dar mai visez… 

Dacă ai ceva de spus despre DACIA, lasă un review mai jos…

Probabil mulți o numesc “mașina săracului” sau “prima mașină”, aici mă încadrez și eu. Prima mașină a fost o dacia break de prin “91. Aveam ventilator cu radiator suplimentar pentru căldură, aveam portbagaj deasupra și cred că am cărat cu ea o fabrică cât uzina de la Pitești…și încă mai merge și azi, o are un al șaptelea proprietar după mine, cu o portavoce prinsă în nituri de capotă…”avem cartofi…avem cartofi” 🙂

Acum să lăsăm nostalgia vremurilor trecute și să revenim în epoca Renault. Nu sunt chiar așa ieftine precum am crede dar nici prea scumpe. La noi, cei care nu o au, o critică, iar cei ce nu și-o permit visează la “AUDI”, dar dacă te uiți puțin la statisticile de la DRPCIV descoperi ca este cea mai vândută mașină din România. Anul trecut s-au vândut 28.591 bucâți, din care doar 1.751 SH ceea ce înseamnă că oamenii au mare încredere în DACIA. Să mai spunem că în prin țările vestice sunt la mare căutare…și aia nu o critică ca noi!

DACIA – este o mașină foarte bună pentru cei care și-o permit, pentru cei care își cunosc limita, pentru cei care cumpără o mașină să o folosească nu să o țină de design pentru vecini prin parcare.

Eu am mers ieri cu un DUSTER, și pot spune că este fascinant! Deja mă gândesc cum să-mi vând Chevroletul și să-mi iau un DUSTER 4X4 full.